Viorica de la Clejani se simte pregatita sa devina mama din nou

Viorica de la Clejani este pregatita sa devina din nou mama, pentru a treia oara. Ba mai mult, ea pare ca isi doreste foarte mult ca acest lucru sa se intample din nou. Artista s-a intristat din cauza faptului ca cei doi baieti ai iei au crescut si si-ar dori sa aaiba un nou copilas care sa ii fie aproape.

Viorica de la Clejani este pregatita sa mai simta din nou fiorii fericirii de a aduce pe lume un bebelus, chiar daca au trecut cativa ani buni de cand s-a intamplat acest lucru pentru ea. Vedeta se simte mai pregatita ca niciodata sa devina mamica pentru a treia oara.

“Stii cand am declarat tu si eu ca mai vrem un copilas. Ai nostri s-au facut mari, pleaca singuri. Daca imi da Dumnezeu, sa fie bine venit!”, si-a declarat dorinta Viorica de la Clejani in privinta aducerii pe lume a unui nou copilas. Sotul ei, Ionita de la Clejani s-a aratat foarte uimit de cele spuse de catre sotia lui.

Viorica de la Clejani este o persoana foarte sincera si a marturisit ca, desi nu are o silueta de invidiat, ea se simte foarte frumoasa si foarte bine in piele ei, iar lucrul acesta conteaza cel mai mult.

“Suntem frumosi in interior, atunci esti frumos si in exterior (…) Eu nu pot sa va mint. Pe dedesubt am un corset care induce in eroare. Eu nu sunt slaba, nici nu mi-ar sta bine asa. Eu sunt grasa si frumoasa”, a mai adaugat artista cu referire la silueta sa.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *